Afbeelding 1


Willy Martens
trainingsacteur Cuijk 
In mijn loopbaan als supermarktmanager heb ik diverse trainingen gevolgd waarbij regelmatig trainingsacteurs werden ingezet. Zo ook bij buurtbemiddeling (waar ik zowel coach als bemiddelaar ben) worden bij de opleiding / trainingen acteurs ingezet om een zo realistisch mogelijke setting te creëren zodat de deelnemers in een veilige omgeving kunnen oefenen. De toegevoegde waarde die de trainingsacteur heeft is zeer waardevol en de interactie met de deelnemers is veelal erg leuk.
Tijdens mijn opleiding mediation acteerde ik ook regelmatig in een rollenspel en vond dit ook leuk om op deze manier een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van de medecursisten. 
Afgelopen jaar heb ik de opleiding "trainer mentale weerbaarheid" gedaan.  Tijdens de trainingen zet ik ook regelmatig een bepaald gedrag neer waarmee de deelnemers kunnen oefenen.
Dit alles heeft mij uiteindelijk doen besluiten om de opleiding tot trainingsacteur te gaan volgen. Met veel plezier heb ik deze bij de Hebbes Academy gevolgd.
Stuur mij een mail als u een beroep op mij wilt doen naar 
kommaarop5431@gmail.com
Ik neem dan zsm contact met u op!!