Afbeelding 1

Trainingsacteur

Ik ben Fatima 47 jaar geboren en getogen in Marokko en op mijn 26ste naar Nederland verhuisd.
Sinds een jaar heb ik de opleiding trainingsacteur bij Hebbes Academy afgerond (docent Arianda Schepens). In december 2019 heb ik een extra agressietraining cursus gevolgd. Medio oktober 2019 ben ik begonnen als trainingsacteur bij inholland (simulatie patiënt en mantelzorger).
Naast de opleiding tot trainingsacteur bij Hebbes Academy en de agressie module, die ik met een diploma heb afgerond, heb ik ook de basisopleiding trainingsacteur bij faaam (Film Actors Academy Amsterdam) gedaan. Daarnaast volg ik nu daar een driejarige acteeropleiding en krijg ik op 1 juni 2020 mijn diploma.

Ik ben dus een Marokkaanse vrouw van 47 jaar die na ruim 15 jaar les te hebben gegeven in het Middelbaar Onderwijs (docente Engels) haar nieuwe passie heeft gevonden als actrice. Ik wil me graag verder ontwikkelen en bekwamen als trainingsacteur. In dit beroep ligt mijn nieuwe ambitie en daarom wil ik zo veel mogelijk en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Verder ben ik levens lustig, enthousiast, dynamisch en zeer toegewijd. Met mijn culturele achtergrond en uitgebreide werkervaring in het onderwijs als docent Engels (VMBO tot gymnasium) ben ik ervan overtuigd een goede aanvulling op trainingsacteurs team te zijn.

Certificaten:
Trainingsacteur (faaam) 
Trainingsacteur en agressie-trainingsacteur (Hebbes Academy)
Actrice ( faaam) juni 2020